NOUTĂŢI

arr3LIVRARE GRATUITAPentru comenzile de min. 380 lei - OFERIM LIVRARE GRATUITĂ - cu Fan Courier, in localitățile unde... arr3Data – Noutate nr.2Sina de pret transparenta autoadeziva la comanda, executata din folie pvc de 0.3 sau 0.5 mm grosime....

CONTACTE

Sc Pleximarket srl
Oradea, Str Santaului nr 2,
Wildeckburg IMM Park, cladire C, hala 5-6
tel: +40726760161
scrieţi-ne

CEL MAI VÂNDUT

ANCHETĂ

Cum vă place acest site??

Foarte mult 51% Frumos !! 35% Normal, o bună 8% Oribil 5%

TERMENI SI CONDITII

PARTI CONTRACTANTE
In cele ce urmeaza PLEXIMARKET SRL este denumita Furnizor iar compania sau orice persoana juridica sau fizica implicata in relatii contractuale cu Furnizorul este denumita Client.

CONDITII GENERALE
Orice contract care are la baza furnizarea produselor ce fac obiectul acestui site se va supune prezentelor conditii. Toate comenzile lansate de catre Clienti sunt supuse prezentelor conditii. In lipsa unui contract de vanzare-cumparare incheiat separat intre parti, comanda scrisa lansata de catre Client impreuna cu prezentele conditii, pot sa tina loc de contract.

PRETURI
Preturile produselor din prezentul site sunt exprimate in Lei, einclusiv TVA, conditie de livrare EXW Oradea si sunt platibile in Lei. Pentru comenzile avand valoarea sub 100 EURO + TVA se aplica o taxa de procesare de 5 EUR + TVA, reprezentand cheltuieli pausale generate de operatiunile logistice, vamuire, ambalare, manipulare, facturare.

PLATA
Plata marfurilor comandate se face in lei, in conformitate cu facturile emise de catre Furnizor. Furnizorul isi rezerva dreptul de a solicita Clientilor urmatoarele:
- agrearea si semnarea unui contract cadru de colaborare - achitarea marfurilor in avans (integral sau procentual) o data cu lansarea unei comenzi - semnarea unui proces verbal de receptie/ aviz insotire marfa o data cu livrarea bunurilor
- plata in numerar sau prezentarea unui instrument asigurator de plata (bilet la ordin, cec), in sistem ramburs la livrare
- achitarea unor penalitati in cuantum de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere in plata bunurilor, pentru intarzieri mai mari de 15 zile de la scadenta
Furnizorul poate anula comenzi sau livrari in curs de desfasurare, in cazul in care exista depasiri ale plafonului de creditare sau intarzieri ale platii facturilor precedente restante, prin simpla instiintare scrisa (fax sau e-mail) a Clientului.

LIVRARE
Preturile exprimate in acest site contin TVA si presupun livrare Ex Works. Costul de transport din depozitul nostru pana la destinatie cade in sarcina clientului. Acest cost se va regasi pe confirmarea pe care o primeste Clientul in urma lansarii comenzilor, precum si pe factura fiscala insotitoare a marfii. Furnizorul isi asuma astfel raspunderea pentru livrarea la timp si in bune conditii a bunurilor comandate de catre Client.
Clientul poate solicita in scris livrarea prin intermediul altor terti, in acest caz raspunderea livrarii revenindu-i in totalitate Clientului. Descarcarea si dezambalarea bunurilor se face pe cheltuiala si pe riscul Clientului.
Pentru respectarea termenelor de livrare stabilite, se depun toate eforturile posibile.

ALTE CLAUZE
Modificari ale comenzilor sau refuzul receptionarii bunurilor deja comandate, furnizate sau pentru care au fost efectuate deja formalitatile de livrare, nu vor fi acceptate.

SPECIFICATII
Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile care nu contin codul exact al bunurilor, precum si specificatii complete, respectiv culori, dimensiuni, cantitati etc. asa cum apar in prezentul site. Informatiile din prezentul site pot suferi modificari ulterioare, din motive independente de Furnizor. Informatiile si imaginile din prezentul site sunt proprietatea Furnizorului si pot fi folosite de catre terti doar cu acordul scris al acestuia.

GARANTII
Furnizorul garanteaza ca toate bunurile sunt competitive din punct de vedere al calitatii si in conformitate cu specificatiile sale scrise, respectand standardele industriale normale de calitate pentru astfel de produse. Obligatia Furnizorului in cazul nerespectarii calitatii sau al defectelor aparute la bunuri, se limiteaza la inlocuirea bunurilor in cauza sau la rambursarea sumelor platite de Client pentru aceste bunuri. In legatura cu aceste garantii, Furnizorul nu va fi considerat responsabil pentru defectele aparute ca urmare a folosirii necorespunzatoare sau neglijentei ori greselilor oricarei alte parti decat Furnizorul.

RETURURI
Bunurile defecte vor fi returnate Furnizorului doar cu aprobarea scrisa a acestuia. Clientul va trebui sa informeze Furnizorul in scris in maxim 48 ore de la receptia bunurilor, asupra intentiei de a le returna si a motivelor care stau la baza acestei intentii. Bunurile returnate fara aprobarea prealabila scrisa a Furnizorului nu vor fi acceptate si vor trebui platite integral de catre Client.

DAUNE DATORATE TRANSPORTULUI
Pierderea sau deteriorarea bunurilor in timpul transportului trebuie comunicate Furnizorului in termen de 2 (doua) zile de la data livrarii, ca fiind vorba de nereceptionare partiala sau integrala a bunurilor. In absenta vreunei notificari, bunurile vor fi considerate ca fiind livrate si receptionate in bune conditii.

FORTA MAJORA
Furnizorul nu este raspunzator in fata Clientului pentru nelivrarea sau livrarea cu intarziere a bunurilor, sau pentru defecte ori deteriorari ale bunurilor, in cazuri aflate in afara controlului Furnizorului, cum ar fi, dar fara a se limita exclusiv la acestea, criza sau scumpirea extrema a materiilor prime, oprirea alimentarii cu energie electrica, greve, tulburari sau catastrofe, incendii, jafuri, razboi si embargouri.

LITIGII
Relatiile comerciale care au la baza furnizarea produselor ce fac obiectul acestui site se vor supune legii romane iar orice litigii consecutive vor fi solutionate de catre instante competente de pe teritoriul Romaniei.

 

YWU1Y2Y1M